bystugan
Kapacitet
Samlingssalen rymmer ca 110 personer
personer vid biosittning och ca 60 vid bordssittning.

Utrustning
Anslutning till Internet via bredband samt trådlöst WiFi.
Videoprojektor (datoranslutning),
filmduk 2×3 meter, DvD-spelare och en professionell ljudanläggning med förstärkare. Hörselslinga. Välutrustat kök med elspis, två kaffebryggare, mikro- och varmluftsugn, kyl & frys samt professionell snabbdiskmaskin. Köket är utrustat med porslin mm för c:a 60 personer. Två toaletter, varav en handikappanpassad.

Priser fr o m 2015-11-01
Halv dag (6 tim)
Bybor*: 150 kr. Övriga: 500 kr

Hel dag (mer än 6 tim)
Bybor*: 300 kr. Övriga: 1 000 kr

*) Medlemmar i byns föreningar
Vid längre än fem dagars sammanhängande hyrestid betalas en hyra enligt överenskommelse.

Bystugan uppfördes som Tällbergs Missionshus 1894 och tillbyggdes 1904. Fastigheten som förvärvades 2004 av Tällbergs Byamän har genomgått en omfattande renovering och modernisering för att användas som Bystuga. Den är nu efter renovering en av de mest välutrustade och moderna Bystugorna i Siljansbygden. Bystugan används bl a till Bystämmor, Byaktiviteter, konstutställningar, julnattsgudstjänst och privata högtidsfiranden mm.

Boka Bystugan i Tällberg

Här kan ni göra en bokningsförfrågan av Tällbergs egen Bystuga. Ni ser preliminärt lediga tider när ni markerar dagen och kan då markera de hela timmar ni önskar boka. Ni får sedan en bekräftelse via e-post att Bystugan är ledig samt villkor och kostnader för uthyrningen.

Vill ni ringa och boka så kan ni ringa tel 0247-500 25, alternativt skicka en förfrågan via e-post till bystugebokning[at]tallbergsby.se

Kalender


Välj datum och tid

Ditt telefonnummer:

Ditt namn:

Din e-post:

Kommentarer/Frågor:

Ange säkerhetskod
security code
Säkerhetskod (små bokstäver)